Worstmakerij
De worstmakerij is een van de pijlers van ons bedrijf. Dit onderdeel van de slagerij wordt gerund door Rijk. Veel van de worsten en vleeswaren komen uit eigen productie. In de worstmakerij produceren wij veel bekende producten, zoals kookworst, rookworst, leverworst en de grillworst. Ook vele vleeswaren, waaronder achterham, beenham en pekelvlees komen uit eigen worstmakerij.
Wij maken nog gebruik van een traditionele rookkast, waardoor de producten hun originele rooksmaak krijgen. Gestookt op beuken en eiken houtkrullen. Wij kunnen op verzoek speciale worsten maken, aangepast aan een zoutarm en glutenvrij dieet.
Onze rookworst is diverse malen bekroond, o.a. in 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 met GOUD bij de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad.
Bij de Slavakto 2019 vielen onze kookworst en erwtensoep in de prijzen.
Nieuw in ons assortiment
Donkere leverworst
Onze toppers
- Kookworst
- Rookworst
- Leverworst
- Grillworst (in de varianten kaas, naturel, met lever)
- Gehaktballen (half-om-half, circa 125 gram per stuk)
Onze specialiteiten
- Pekelvlees, op ouderwetse wijze gemaakt
- Gandaham, Belgische specialiteit
- Truthahnsauerfleisch, Duitse specialiteit
- Sopresa veneta, Italiaanse specialiteit
- Chorizo, Spaanse specialiteit
- Pain d'ardenne, Belgische specialiteit
- Montenauer rauwe ham, Belgische specialiteit
- Serranoham, Spaanse specialiteit
- Pancetta, Italiaanse specialiteit
Film over het maken van worst
We zijn weer terug van vakantie en woensdag gaan we weer openDe worsten zijn weer gemaakt en gerookt ,en de hammen gekookt Ook hebben we weer een zeer malse koe laten slachten, deze keer van onze mester Zonneveen uit Deurne Wij zijn er dus klaar voor en hopen jullie morgen weer te ontvangen in onze winkel
Geplaatst door Slagerij van bekkum. op dinsdag 19 augustus 2014
Speelt de film niet goed af? Klik dan hier om de film te bekijken >>
Film over het maken van grillworst
Speelt de film niet goed af? Klik dan hier om de film te bekijken >>