Worstmakerij

De worstmakerij is een van de pijlers van ons bedrijf. Dit onderdeel van de slagerij wordt gerund door Rijk. Veel van de worsten en vleeswaren komen uit eigen productie. In de worstmakerij produceren wij veel bekende producten, zoals kookworst, rookworst, leverworst en de grillworst. Ook vele vleeswaren, waaronder achterham, beenham en pekelvlees komen uit eigen worstmakerij.

Wij maken nog gebruik van een traditionele rookkast, waardoor de producten hun originele rooksmaak krijgen. Gestookt op beuken en eiken houtkrullen. Wij kunnen op verzoek speciale worsten maken, aangepast aan een zoutarm en glutenvrij dieet.

Onze rookworst is diverse malen bekroond, o.a. in 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2013 en 2015, 2016 met GOUD bij de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad.
Bij de Slavakto 2015 vielen onze kookworst en erwtensoep in de prijzen.

Nieuw in ons assortiment

Donkere leverworst

Onze toppers
  • Kookworst
  • Rookworst
  • Leverworst
  • Grillworst (in de varianten kaas, naturel, met lever)
  • Gehaktballen (half-om-half, circa 125 gram per stuk)
Onze specialiteiten
  • Pekelvlees, op ouderwetse wijze gemaakt
  • Gandaham, Belgische specialiteit
  • Truthahnsauerfleisch, Duitse specialiteit
  • Sopresa veneta, Italiaanse specialiteit
  • Chorizo, Spaanse specialiteit
  • Pain d'ardenne, Belgische specialiteit
  • Montenauer rauwe ham, Belgische specialiteit
  • Serranoham, Spaanse specialiteit
  • Pancetta, Italiaanse specialiteit

Film over het maken van worst

Speelt de film niet goed af? Klik dan hier om de film te bekijken >>

Film over het maken van grillworst

Speelt de film niet goed af? Klik dan hier om de film te bekijken >>


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.